Bij ons werken?

De Groot International bv is een toonaangevende internationale onderneming actief op het gebied van import en export van groenten en fruit. Wat begin jaren 30 begon als een éénmans fruithandel is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere vestigingen en circa 130 medewerkers. Met verschillende samenwerkende bedrijven worden veel verschillende markten bediend in diverse landen. Door de snelle groei van De Groot International is het bedrijf continu in ontwikkeling.

Naast traditionele handel en volledig gekoelde opslag heeft de onderneming beschikking over computergestuurde rijpkamers voor bananen en verschillende verpakkingslijnen. Distributie en transport verlopen via de eigen transportonderneming. Het bedrijf heeft wereldwijd zeer goede contacten met leveranciers en klanten. De basis voor het succes van deze gezonde, innovatieve onderneming is de flexibiliteit binnen de organisatie en de keten en de hoge kwaliteitseisen (certificering BRC, IFS, SKAL, RIK, AEO) in combinatie met een zeer sterke handelsgeest. Belangrijke klanten bevinden zich in het retailkanaal, maar ook de “vrije handel” neemt een prominente plaats in. Het assortiment groenten en fruit is breed en flexibel, met name gespecialiseerd in overzeese producten.

Door de aard van de producten, vers & fast moving, is de organisatie dagelijks letterlijk en figuurlijk in beweging. Om zo’n dynamische omgeving in goede banen te leiden zijn korte lijnen en snelle beslissingen noodzakelijk. Dit geeft gelijk een belangrijk deel van de cultuur weer die zich verder kenmerkt als informeel, direct, zonder “poespas” en met gezond verstand. Indien deze organisatie iets voor u kan betekenen, dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen, of direct op een van de openstaande vacatures te reageren. Tevens zijn wij altijd geïnteresseerd in open sollicitaties en stage mogelijkheden voor studenten en scholieren van 16 jaar of ouder.

Wij bieden uitdagende banen in een dynamische organisatie met goede arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten van al onze medewerkers een professionele, flexibele werkhouding en een grote servicegerichtheid. 

Pas jij in ons bedrijf?

Past bovenstaand profiel bij jou?
Stuur dan je open sollicitatie met CV naar: vacatures@degrootfreshgroup.nl

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR; 073-5998888

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op »